Sunday, September 17, 2006

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 10%

Γράμματα
Κείμενο: Αυτόματος Τηλεφωνητής
Όταν μετά τον χαρακτηριστικό τόνο, ένας κ. Δρούλιας δίνει συνέντευξη στον εαυτό του... Από κάποιον που θέλει να μας βάλει στον ίσιο δρόμο (αλλά προτιμάμε τις στροφές!)
Πέμπτη 7 Ιουλίου
Κύριε Καλοβρυνα. Δρούλιας, πρόεδρος του ΛΑΌΣ. Πάρτε με τηλέφωνο να δώσω συνέντευξη. Μην είστε ρατσιστές και πάρτε τηλέφωνο.
Παρασκευή 8 Ιουλίου
Δεν πήρατε τηλέφωνο. Οφείλετε να μου πάρετε συνέντευξη γιατί αυτά που γράψατε δεν είναι αλήθεια… Ποτές δεν ήμουν μέλος του ΚΚΕ, θα ήταν τιμή μου να ήμουν μέλος του ΚΚΕ, και είστε υποχρεωμένος να μου πάρετε συνέντευξη...
Δευτέρα 11 Ιουλίου 15:35
Έλα κύριε Καλοβριανέ. Ο Δρούλιας. Καλημέρα καλημέρα, το έχω ακούσει πεντακόσιες φορές στο τηλέφωνο δεν με πήρες να μιλήσουμε. Διότι δείχνει ότι πραγματικά είστε ρατσιστές. Δεν είναι δυνατόν ας πούμε δηλαδή να θέλετε να μιλήσετε γι’ αυτά τα πράγματα στην κοινωνία και από την άλλη να μη βγαίνετε στο τηλέφωνο. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, άσε τον φασισμό και τον ρατσισμό που έχεις μέσα σου και κάνε ένα τηλεφώνημα δημοκρατικά. Αν δεν το πράξετε θα αναγκαστώ να βγάλω συνέντευξη τύπου για να σας καταγγείλω ότι είστε ρατσιστής και φασίστας. Το κατάλαβες; Λοιπόν, κάνε ένα τηλέφωνο σε παρακαλώ να μιλήσουμε. Διότι δεν μπορείς από τη μία να θες να είσαι αδερφή, να εκθέτεις τα σωματικά σου προβλήματα που έχεις και από την άλλη να μη δέχεσαι να μιλήσεις στο τηλέφωνο μ’ έναν άνθρωπο υγιή. Τα ψυχοσωματικά σου προβλήματα τα ασπάζομαι, αλλά πρέπει να δεχτείς και την αντίθετη άποψη, που θέλουμε να πλάσουμε Έλληνες και πατριώτες υγιείς, φυσικούς, ορθόδοξους απ’ όλες τις πλευρές. Κι επειδής εσείς είτε το θέλατε είτε η φύση σας έκανε ανορθόδοξους, κάνε ένα τηλεφώνημα να μιλήσουμε.
Δευτέρα 11 Ιουλίου 21:39
Όλοι οι ομοφυλόφιλοι, οι μεγάλοι φασίστες ήταν ομοφυλόφιλοι. Ε το ίδιο είσαι κι εσύ, είσαι ένας φατ- φασίστας, ρατσιστής και έκλεισες το τηλέφωνο κατάμουτρα. Λυπάμαι πολύ γιατί ας πούμε δηλαδή, που θέλετε να δείχνετε ευαισθησία, αλλά είσαστε επικίνδυνοι γι’ αυτόν τον τόπο. Αυτά, κύριε Κολαβρυνέ ή Κωλο-πώς λέγεσαι μπερδεύομαι με τ’ όνομα, γιατί δεν το περίμενα να μου κλείσεις και κατάμουτρα το τηλέφωνο και να βάλεις τον αυτόματο τηλεφωνητή μετά για ν’ απουσιάζεις κιόλας. Αλλά σας επαναλαμβάνω ότι καταγγέλλω το περιοδικό σας και σας και τον Καρατζαφέρη που δηλώσατε ότι υπήρξα μέλος του ΚΚΕ, είναι ψευδές. Θα ήταν τιμή μου να ήμουν μέλος του ΚΚΕ αλλά δεν υπήρξα ποτέ!
Δευτέρα 11 Ιουλίου 21:49
Και πάλι μου έκλεισες το τηλέφωνο κύριε Καλοβρυνέ. Είστε η αιτία που διασπάσατε τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, με τις θέσεις που εσείς καταφέρατε ας πούμε να πείσετε τον Καρατζαφέρη ότι έχετε δίκιο ή ότι μπορείτε να υιοθετείτε παιδιά και να παντρεύεστε. Δεν είναι αντίθετη γνώμη αυτή κύριε ρατσιστά διευθυντά και σ’ επαναλαμβάνω πάλι ότι οφείλετε να πράξετε το σωστό. Έχετε υποχρέωση το κωλοπεριοδικό σας να αποκαταστήσει την τάξη. Και επειδής αποφεύγετε με αυτές τις τακτικές τις φασιστικές και τις ρατσιστικές, που πιάσατε όλοι τα ΜΜΕ και νομίζετε ότι θα είστε τα πρότυπα του πισινού σας, κάνετε λάθος.
Πέμπτη 14 Ιουλίου 19:08
Και το απόγευμα καλημέρα λένε; Ξέρετε ότι είναι ανορθόδοξο και αυτό;
Πέμπτη 14 Ιουλίου 19:09
Κύριε Καλοβρυνά, θέλω ένα φαξ για να σου στείλω την επιστολή. Δρούλιας. Περιμένω. Γιατί αλλιώς, θα αποδειχθείς σαν τον γάιδαρο που έλεγαν πήγαν να αγοράσουν ένα γάιδαρο και του είπαν ας πούμε, λέει, καλός είναι; Καλός είναι, αλλά στέκεται να τον φορτώσεις; Και όταν πήγαν να τον φορτώσει, του λέει δεν στέκεται, λέει, ξέχασα να σου πω ότι είναι πούστης. Δεν ξέρω αν το ξέρεις αυτό; Γεια. http://10percent.gr/issues/200508/26.html

No comments: